21

Пилешки хапки

Пилешки хапки с корнфлейкс


Пилешки хапки с корнфлейкс + сицилиански сос 7.90лв.
  200гр

Пилешки хапки с корнфлейкс + мексикански сос 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки със сусам


Пилешки хапки със сусам + сицилиански сос 7.90лв.
  200гр

Пилешки хапки със сусам + мексикански сос 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки със сусам + сос


Пилешки хапки със сусам + чеснов сос 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки със сусам + лют-доматен сос 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки със сусам + сос


Пилешки хапки със сусам + кетчуп 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки със сусам + горчица 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки с корнфлейкс + сос.


Пилешки хапки с корнфлейкс + чеснов сос 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки с корнфлейкс + лют-доматен сос 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки с корнфлейкс + сос.


Пилешки хапки с корнфлейкс + кетчуп 7.90лв.
  200гр.

Пилешки хапки с корнфлейкс + горчица 7.90лв.
  200гр.

страници:1/1
  • 1