8

Салати

Шопска салата

/домати,краставици,лук,чушки,маслинa,сиренe/

 7.50лв.
  400гр

Мешана с плочка сирене

/ домати, краставици, плочка сирене /

 6.50лв.
  350гр

Овчарска салата

/краставици, домати, чушки, лук, шунка, маслини, сирене, яйце/

 8.00лв.
  450гр

Италианска салата

/зеле,домати,краставици,шунка,кашкавал,сицилиански сос,маслини/

 8.00лв.
  400гр

Гръцка салата

/краставици, чушки, лук, домати,сирене,маслини,зехтин/

 8.00лв.
  400гр

Испанска салата

/риба тон,кашкавал,зелена салата,краставици,домати/

 8.50лв.
  400гр

Салата Пиле

/картофи,пилешко филе,кашкавал,царевица,майонеза,маслини,копър/

 8.50лв.
  400гр

Салата Нерон

/маруля,царевица,пиле,рокфор,кротони,сос/

 8.50лв.
  400гр

Градинска салата

/зеле,моркови,краставици,домати,лук,чушки,царевица,копър,магданоз/

 7.50лв.
  400гр

Зелена салата

/зелена салата,краставици,яйце,лук, маслина /

 6.20лв.
  300 гр.

страници:1/2