Как да поръчам?

За да поръчате е необходимо да сте регистриран потребител. Ако нямате регистрация започнете от Стъпка 1. Ако вече сте се регистрирали е необходимо да се идентифицирате с вашето име и парола. След което автоматично преминавате към стъпка 3.
Стъпка 1
На всяка страница можете да видите опцията Регистрация. Кликвайки там ще се появи форма за регистрация, където попълвате Вашите данни. 
Стъпка 2
Моля, попълвайте точно и коректно формата - така улеснявате бързината на доставка до Вас. При следващите Ви поръчки няма да е необходимо да въвеждате отново личните си данни и адрес. Имате възможност, по всяко време да добавяте, изтривате и редактирате въведените адреси.
Стъпка 3
В ляво на екрана ще видите меню, което предлага заведението. Когато направите своя избор, натиснете Поръчай.
Стъпка 4
Ще ви се отвори нов прозорец, където можете да видите вашата поръчка до момента. Ако желаете да си изберете още нещо от менюто, моля кликнете на Обратно в менюто. 
Стъпка 5
Избирате си нова категория (от менюто вляво) и избирате от асортимента кликвайки отново Поръчай.
Стъпка 6
Автоматично ще Ви се отвори отново ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА. Може да впишете Вашите уточнения към всеки продукт или да махнете ако сте се отказали от някой продукт впоследствие.
Стъпка 7
Отново ще ви се отвори ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА, където можете да видите как изглежда тя. Разбира се можете да се върнете към менюто отново, да добавите или изтриете някои от ястията. Ако това е поръчката, която желаете кликнете върху Купи.