Пилешки хапки

Пилешки хапки със сусам + сос

Пилешки хапки със сусам + сос


Пилешки хапки със сусам + чеснов сос 10.00лв.
  200гр.

Пилешки хапки със сусам + лют-доматен сос 8.90лв.
  200гр.