Пилешки хапки

Пилешки хапки с корнфлейкс + сос.

Пилешки хапки с корнфлейкс + сос.


Пилешки хапки с корнфлейкс + кетчуп 10.00лв.
  200гр.

Пилешки хапки с корнфлейкс + горчица 8.90лв.
  200гр.