Пилешки хапки

Пилешки хапки с корнфлейкс

Пилешки хапки с корнфлейкс


Пилешки хапки с корнфлейкс + сицилиански сос 10.00лв.
  200гр

Пилешки хапки с корнфлейкс + мексикански сос 8.90лв.
  200гр.