Пилешки хапки

Пилешки хапки със сусам

Пилешки хапки със сусам


Пилешки хапки със сусам + сицилиански сос 10.00лв.
  200гр

Пилешки хапки със сусам + мексикански сос 8.90лв.
  200гр.