Пилешки хапки

Пилешки хапки със сусам + сос

Пилешки хапки със сусам + сос


Пилешки хапки със сусам + кетчуп 6.00лв.
  200гр.

Пилешки хапки със сусам + горчица 6.00лв.
  200гр.