Пилешки хапки

Пилешки хапки с корнфлейкс

Пилешки хапки с корнфлейкс


Пилешки хапки с корнфлейкс + сицилиански сос 6.00лв.
  200гр

Пилешки хапки с корнфлейкс + мексикански сос 6.00лв.
  200гр.